Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Karting KlubRestoran ''Karting Klub'' postoji od 1999.god. Moze ugostiti 250 osoba, sa ljetnom bastom od oko 150 i unutarnjim djelom sa oko 100 mjesta.

Nudimo mogućnost primanja većih grupa, te organiziramo poslovne ručkove, večere, domjenke, promocije te razne druge svečanosti.

Potrudili smo se i dostici visoke standarde dobre kuhinje, koju se vec prepoznali mnogi mostarci i njihovi gosti. Restoran nudi vrhunsku ponudu raznovrsnih jela i pića. Kod nas mozete naći najukusnije specijalitete domaće i mediteranske kuhinje. Nudimo gotova jela, jela po narudžbi, jela sa roštilja, različite vrste pizza kao i slastice.

Posjedujemo i veliki parking sa oko 70 mjesta, sa mogućnosti parkiranja autobusa.

U sklopu Karting Kluba na raspolaganu Vam je dvorana za mali nogomet sa dva suvremena terena visokog standarda, sa najnovijom generacijom umjetne trave, caffe barom i cetiri svlačionice.

U ponudi je i vrhunska auto-praona.

Dodatne informacije

 • Adresa: Vukovarska bb
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88 000
 • Telefon: 036 326 456
 • Fax: 036 328 466
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top