Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Restoran Kriva ĆuprijaRestoran je otvoren u maju 2005. godine. Naš restoran posjeduje 60 mjesta u unutrašnjosti i 130 mjesta na vanjskim terasama. U svojoj ponudi nudi domaću i medunarodnu kuhinju koja će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane. Na jelovniku se nalazi 75 vrsta jela, uključujući janjetinu ispod sača (peke), bosanski saslik, veliki broj specijaliteta od morske i slatkovodne ribe, te devet vrsta salata. Kao desert gostima se nudi specijaliteti šefa kuhinje: palacinke, hurmašice, baklave i tufahije. U sklopu restorana nalazi i podrum vina, u kojima se nudi domaći vinski proizvodi s područja Hercegovine, kao i vinska karta sa preko šezdeset vrsta vina iz cijelog svijeta.
Cijene vina kreću se od 5€ do 50€ (1l). Cijene jela se krecu od 3€ do 9€, koliko košta specijalitet kuće odrezak „Kriva ćuprija". Vrhunski pizza majstori svojom profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom priuštit će vam uživanje u pizzi & pasti kakvu još niste probali. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor pizza & pasta koju možete degustirati u mirnoj atmosferi i ugodnom, brižno uređenom ambijentu uz gostoljubilo osoblje.Uz veliki broj vrsta pizza, nudimo meksičku hranu i razne tjestenine i umake za sve sladokusce i gurmane koji odluče da nas posjete.

Dodatne informacije

 • Adresa: Onešćukova 28
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88 000
 • Telefon: +387 36 360 360
 • Fax: +387 36 360 360
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top