Turistička Hercegovina

badge

Turist info Mostar

Turist info- Mostar
badge

Mostar

Turističke agencije

Transport

Restorani Mostar

Hotel Restoran Almira

Hotel Almira nalazi se u srcu Mostara, na kratkoj pješačkoj udaljenosti od UNESCO-m zaštićenog Starog mosta. Objekt nudi elegantno uređene i klimatizirane sobe, besplatni WiFi te besplatno parkiralište u garaži pod video nadzorom. U hotelskom restoranu poslužuju se jela domaće i mediteranske kuhinje.

Sve zvučno izolirane sobe obuhvaćaju kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom, tušem, papučama i sušilom za kosu. Također sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim programima. Pojedine jedinice uključuju balkon i nude pogled na grad.

Doručak se poslužuje svakodnevno, a gosti mogu ponijeti doručak i u sobu. Dostupni su lunch paketi. Gosti također mogu objedovati u hotelskom restoranu. U agenciji u okviru objekta moguće je na prethodan zahtjev i nadoplatu organizirati razne izlete te obilaske Hercegovine.

U okolici gosti mogu posjetiti znamenitosti poput druge najstarije džamije u Mostaru te starih pravoslavnih i franjevačkih crkava iz 18. stoljeća.

Hotel Almira nudi recepciju otvorenu 24 sata dnevno i skladište prtljage.

Dodatne informacije

 • Adresa: Rade Bitange bb
 • Mjesto: Mostar
 • Poštanski broj: 88000
 • Telefon: +387 36 554 310
 • Fax: +387 36 554 311
 • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Više iz kategorije: « Villa Hana

Hoteli

Moteli & Kampovi

Pansioni

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

 • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
  Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

 • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
  Pročitaj više...
Scroll to top