utorak, 23 Maj 2017 15:53

Mostar -- Uz prisustvo velikog broja građana, gostiju i zvanica, premijer Federacije BiH, Fadil Novalić, proglasio je otvorenim 15. po redu, jubilarni, Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma, "Dani trešnje 2017.", kojeg je u prostorijama bivšeg tržnog centra "Merkur" na sjevernom ulazu u Mostar organizovalo Turističko udruženje Mostar Sjever.

srijeda, 19 April 2017 15:02

Studentski poslovni klub, koji djeluje u okviru Fakulteta za ekonomiju i društvene nauke Internacionalnog Burch univerziteta, peti put organizuje Forum o domaćoj proizvodnji, koji će biti održan 28. aprila u Neumu.

Kontaktirajte nas

Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096
@:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
WEB: www.hercegovina.ba

Mostar City Guide

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top