Ponuda Hercegovine na sajmu turizma u Ljubljani

Ponuda Hercegovine na sajmu turizma u Ljubljani

Turistička zajednica HNK/Ž prisutna je ove godine na Međunarodnom sajmu turizma „Alpe adria“ u Ljubljani.

Međunarodni sajam turizma Natour Alpe-Adria održava se od  od 1. do 4. februara i Turistička zajednica HNK/Ž predstaviće se među 330 turističkih provajdera iz 15 zemalja (Austrija, Italija, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Češka, Slovačka, Nepal, Indija, Jordan i Tunis).


Iz zemlje domaćina su pristutne Turistička zajednica Slovenije, turističke agencije, Alpine saveza Slovenije, te više lokalnih turističkih udruženja i turističkih operatora sa kojima je TZ HNK/Ž uspostavila kontakte.
Ostvareni su i važni kontakti sa predstavnicima turističkih agencija iz drugih zemalja zainteresovanih za saradnju i skorijim posjetama Hercegovini.

Na štandu TZ HNK/Ž promoviraju se različiti turistički programi iz Hercegovine i promotivni material uspješno se dijeli posjetiocima. Posjetioci sajma su  mogućnosti da se upoznaju i sa kulturnom i etnološkom baštinom Hercegovine. Štand i uopće ponuda Hercegovine ove je godine prilagođen zemlji domaćinu i nastoji biti širom otvoren za sve one koji su putnici, sportisti, planinari, izletnici, aktivni ljubitelji rekreacije, trkači, biciklisti, jahači, ljubitelje adrenalinskih sportova u prirodi i više - za sve uzraste i za svačiji budžet.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top