Održan Info dan o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina”

Održan Info dan  o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina”

Info dan  o detaljima obuka u sklopu Projekta “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina” održao se danas u Čapljini . Tom prilikom svi zainteresirani imali su priliku upoznati se s detaljima obuka, načinu prijave, kriteriju odabira polaznika, te programom obuka.


Kao što smo i ranije govorili Projekt “Uspostava centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina” provodi Asocijacija za regionalni razvoj REDAH (kao vodeći partner) u suradnji s partnerima: Službom za zapošljavanje HNŽ-HNK, Općinom Čapljina, Srednjom školom Čapljina, Bizz Solutions d.o.o. Čapljina, Turističkim klasterom Hercegovina i Turističkom zajednicom HNK/Ž.
Projekt se realizira u okviru projekta „Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini „koji financira Europska unija a provodi Međunarodna organizacija rada. Osnovni cilj projekta je doprinos smanjenju nezaposlenosti, razvoju ljudskih resursa i poboljšanju tržišta rada na području Općine Čapljina i regije Hercegovina kroz prekvalifikacije i obuke u sektoru turizma.
Nazočnima  su se  obratili članovi projektnog tima:
Ivan Beno – Bizz Solutions, Vedrana Šunjić –  Služba za zapošljavanje HNŽ-HNK i Stjepan Primorac- Turistički klaster Hercegovina.

Nakon prezentacije uslijedili su konstruktivni razgovori gdje su svi zainteresirani mogli dobiti kvalitetne i konkretne informacije o načinu prijave.

Kontaktirajte nas


Turistička zajednica HNŽ/HNK
Adresa: Dr. Ante Starčevića bb
Tel. : +387 36 355 090
Fax : 387 36 355 096

www.hercegovina.ba

Android aplikacije

 

Sustav prijave i odjave turista

  • Poštovani, Želimo Vas obavijestiti da Turistička zajednica HNŽ u cilju olakšavanja postupka prijave boravka turista, uvodi elektronski sustav prijave i odjave boravka turista.
    Pročitaj više...

Poziv za upis u bazu podataka

  • Pozivamo sve subjekte koji pružaju smještajne kapacitete, ugostiteljske usluge, turističke agencije, muzeje i galerije da se upišu u bazu podataka Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona/županije. Ovim je stvorena mogućnost Vašeg predstavljanja…
    Pročitaj više...
Scroll to top